marți, 22 martie 2016

Sala pentru nunti

Sala pentru nunti

LA ROUSSE Sala de nunta localizat in Timisoara te invita sa ne vizitezi pentru a rezerva sala la sarbatoarea anului. Localul LA ROUSSE Timisoara dispune de trei sali destinate inchirierii la botezuri, in functie de cata lume invitati, dispunem de sala de nunti care are inclus in pret: incepand cu decorul salii ajungand pana la pregatirea mancarurilor in timpul evenimentului incluzand si servirea dvs. Nu de putine ori cine trece pe la noi isi prezinta interesul de sala botez Timisoara, consultandu-se cu alti membri din familie care ori au avut petreceri precum chefuri ale corporatiilor , zile onomastice in incinta localului si au fost multumiti, ori avand informatia despre restaurant de pe veniti de prin mediul virtual.

Locuiesti in apropiere de Strada Busuioc? Cool, din cauza faptului ca localul LA ROUSSE este in preajma domiciliul tau.

Daca vi-ati dori sa alegeti spatiu pt. nunti, puteti sa inchiriati salile restaurantului www.la-rousse.ro , aci avem costul de persoana care este la valoarea de 185 LEI/persoana, costul difera functie de meniul ales, unul dintre meniuri solicitat e oferta "Meniu de nunta Special".

Avand in vedere faptul ca suntem in interiorul orasului Timisoara, acest aspect este un avantaj pt. dumneavoastra de vreme ce organizati cheful de nunta la pizzerie avand prieteni veniti din alte orase sau chiarveniti din judete diferite datorita faptului ca adeseori alte restaurante ce sunt in afara orasului nostru, sant nu de putine ori foarte greu de reperat, iarasi anumiti viitori participanti la petrecere ori oaspeti s-ar putea sa sa fie interesati de aceasta parte cand se gandesc ca sa participe la eveniment.


La Roussesala pentru botezuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu